AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin hastalandığını duymak

Kahve falında annenin hastalandığını duymak

Kahve falında annenin hastalandığını duymak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin hastalandığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz ya da bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu duymak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu duymak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında annenin hastalandığını duymak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında hasta birini duymak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu duymak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında hastalandığını duymak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir