AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenizin hasta olduğunu görmek

Kahve falında annenizin hasta olduğunu görmek

Kahve falında annenizin hasta olduğunu görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında annenizin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında annesinin hasta görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenizin hasta olduğunu görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen annemi hasta görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret eder.

Kahve falında annenin hasta görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta anne görmek dualarının kabul olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin hasta olduğunu görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi hasta görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir