AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşı görmek

Kahve falında eski arkadaşı görmek

Kahve falında eski arkadaşı görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşı gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında eski arkadaşına sarılmak huzurlu, mutlu olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ev arkadaşını görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, asla yüksünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaş görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, patlama noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında eski erkek arkadaşının annesini görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşı öpmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla öpüşmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski arkadaşı hamile görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kazancın çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski iş arkadaşınızı görmek sayılacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir