AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşıyla sohbet etmek

Kahve falında arkadaşıyla sohbet etmek

Kahve falında arkadaşıyla sohbet etmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarla sohbet etmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşla sohbet ettiğini görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla sohbet etmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşıyla sohbet etmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşla sohbet etmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hocadan sohbet dinlemek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir