AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde eski eşya görmek

Kahve falında evinde eski eşya görmek

Kahve falında evinde eski eşya görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hayatının afiyette geçeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde eski eşya gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Kahve falında evinde eski eşya görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, borcunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde eski eşyalar görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalettir.

Kahve falında evinin eşyalarının değiştiğini görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine yeni eşyalar almak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin eşyalarını toplamak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin eşyalarını toplamak hayattan yana umudunun kırılacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evin eşyasını satmak kendisini keşfedeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin eşyalarını yenilemek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir