AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşın evine girmek

Kahve falında eski arkadaşın evine girmek

Kahve falında eski arkadaşın evine girmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, bahtının açık olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşın evine girmek gördüyseniz:

  • Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var.

Kahve falında eski arkadaşın evine girmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski nişanlının evine girmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşin evine girmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin evine girmek gönlünün rahata ereceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evine girmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının evine gizlice girmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının evine girmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaş evine girmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir