Kahve falında babanın eski evini görmek

Kahve falında babanın eski evini görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulur.

Kahve falında babanın eski evini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında eski baba evini görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın eski evini görmek hasta olanın da iyileşeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında baba evinde olmak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının evini görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında baba evine gitmek kötü günler geçireceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba evini görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında babanın evini görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın evini görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir