AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle yürümek

Kahve falında eşiyle yürümek

Kahve falında eşiyle yürümek dertlerinin şifasını bulacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle yürümek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında eşiyle yolda yürümek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, elini haramdan uzak tutacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle el ele yürümek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında eşiyle yürümek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçe içinde yürümek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zor yürüdüğünü görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yürümek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece yol yürümek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında karlarda yürümek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir