AnaSayfa / Genel / Kahve falında zor yürüdüğünü görmek

Kahve falında zor yürüdüğünü görmek

Kahve falında zor yürüdüğünü görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kendisini ona adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zor yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Küçük dükkanları alışveriş merkezlerine tercih edin.

Kahve falında zorlu yollarda yürümek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Kahve falında zorlu yolda yürümek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında karda zor yürümek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zor yolda yürümek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çok zor yürümek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Kahve falında yolda zor yürümek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında zor yürüdüğünü görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yürümekte zorluk çekmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir