AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe içinde yürümek

Kahve falında bahçe içinde yürümek

Kahve falında bahçe içinde yürümek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, başarı için fırsatların artacağına, bilgilerle donanacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında bahçe içinde yürümek gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bahçe içinde yürümek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Kahve falında gül bahçesinde yürümek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekli bahçede yürümek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede yürüdüğünü görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bahçede yürümek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında bahçede yürümek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu bahçede yürümek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, bol rızık sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik içinde bahçe görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir