AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle uçağa binmek

Kahve falında eşiyle uçağa binmek

Kahve falında eşiyle uçağa binmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle uçağa binmek gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında eşiyle uçağa binmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle uçağa binmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş uçağına binmek maddi olanaklarının artacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlış uçağa binmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek kişilik uçağa binmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinin de hep yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında uçağın kanadına binmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu uçağına binmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında üstü açık uçağa binmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir