AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu uçağına binmek

Kahve falında yolcu uçağına binmek

Kahve falında yolcu uçağına binmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, her zaman haklının yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu uçağına binmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yolcu uçağına binmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında uçakta yolculuk yaptığını görmek her anlamda güçleneceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında uçak yolculuğuna hazırlanmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak yolculuğu yapmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında uçakla yolculuk ettiğini görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla yolculuk görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında uçak yolculuğu görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında uçakla yolculuğa çıkmak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir