AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişiyi tartışırken görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında iki kişinin tartıştığını görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandın kişiyi görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli hoşlandığın kişiyi görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir