AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle nişanlandığını görmek

Kahve falında eşiyle nişanlandığını görmek

Kahve falında eşiyle nişanlandığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, onların başarıları ile gururlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Kahve falında eski eşle nişanlanmak çok yoğun çalışacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini nişanlanırken görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle nişanlandığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşle nişanlanmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin nişanlandığını görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin nişanlandığını görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlıyla öpüşmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir