AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıyla öpüşmek

Kahve falında nişanlıyla öpüşmek

Kahve falında nişanlıyla öpüşmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, kazancının daha da artacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında yabancı biriyle nişanlanmak borcunun da hafifleyeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle nişanlanmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin nişanlandığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan merasimi görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bir beladan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı nişanlanmış görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan ayakkabısı görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında nişanlıyla telefonda konuşmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir