AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin nişanlandığını görmek

Kahve falında eşinin nişanlandığını görmek

Kahve falında eşinin nişanlandığını görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, isabetli kararlar alacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında eşini nişanlanırken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulur.

Kahve falında eşle nişanlanmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle nişanlandığını görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin nişanlandığını görmek para kazanmaya, mutlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında eski eşle nişanlanmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin nişanlandığını görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın nişanlandığını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir