AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan içeriye girmek

Kahve falında camdan içeriye girmek

Kahve falında camdan içeriye girmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, gönlünce harcama yapmasına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan içeriye girmek gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında camdan içeri girmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında camdan içeriye girmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir kapıdan içeri girmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden içeri girmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, nazara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan içeri girmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir