AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinizi hamile görmek

Kahve falında eşinizi hamile görmek

Kahve falında eşinizi hamile görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinizi hamile gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini hamile olduğunu öğrenmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını öğrenmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile eşinin doğurduğunu görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşini hamile olduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yeni işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek isteklerinin erteleneceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasından hamile olduğunu görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinizi hamile görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir