AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin yeğenini görmek

Kahve falında eşinin yeğenini görmek

Kahve falında eşinin yeğenini görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin yeğenini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşinin yeğenini görmek düzeninin bozulacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yeğenimin evlendiğini görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeğeninin sünnet olduğunu görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeğenle kavga etmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeğeninin nişanlandığını görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeğenin doğduğunu görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yeğenini yıkamak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeğeni öpmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir