Kahve falında eşinin şeyini görmek

Kahve falında eşinin şeyini görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yokluk içine gireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin şeyini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında eşinin şeyini görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden bir şey almak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadından bir şey almak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış bir şey görmek kazançlı işlere gireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında her şeyi kırmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sobada bir şeyler yakmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında hergün aynı şeyi görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir