AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin resmini görmek

Kahve falında eşinin resmini görmek

Kahve falında eşinin resmini görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, huzurlu hissedileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin resmini gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Kahve falında eşinin resmini görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü resmi görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Kahve falında başbakan resmi görmek hayırlı haberlere, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz resmi görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının resmini görmek hayırlı işlere girileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında resmi daire görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, herkesten ileriye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına alamet eder.

Kahve falında ölen babanın resmini görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir