AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın nişanlandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşın nişanlandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşın nişanlandığını görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşın nişanlanmasını görmek bazı adımlar atacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek keyfin kaçacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı nişanlanmış görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla nişanlandığını görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, hanesine güneş doğacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı nişanlı görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzügünü görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarının nişanlandığını görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımın nişanlandığını görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir