AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin montunu giymek

Kahve falında eşinin montunu giymek

Kahve falında eşinin montunu giymek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin montunu giymek gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında eşinin montunu giymek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, daha fazla kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi mont giymek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin montunu giymek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında renkli mont giymek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında mont giydiğini görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı mont giymek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında krem mont giymek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni deri mont giymek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir