AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kulağında küpe görmek

Kahve falında eşinin kulağında küpe görmek

Kahve falında eşinin kulağında küpe görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler sizi yanıltabilir veya kızdırabilir.

Kahve falında eşinin kulağında küpe görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulakta altın küpe görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek kulağında küpe görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Kahve falında kulak ve küpe görmek yeniden can bulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir