Kahve falında eşinin kucağında bebek görmek

Kahve falında eşinin kucağında bebek görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında eşinin kucağında bebek görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin kucağında olmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kucağında taşımak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın kucağında bebek görmek kazanca kavuşacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek taşıdığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kucağımda bebek görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağında tutmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir