AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında eşinin işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında eşinin işten çıkarıldığını görmek dış ticarete atılacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin işten çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Poziyonunuzu, imajınızı veya statünüzü değiştiren bir ilişki, ortaklık veya iş birlindeki bir değişiklik içinde aldatıcı etkileir barındırmasına rağmen ilerlemeniz için ihtiyaç dahilinde olabilir.

Kahve falında eşinin işten çıkarıldığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müdürünün işten çıkarıldığını görmek şansının da döneceğine, mal ve mülk sahibi olmaya inanılır.

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işten çıkarılacağını görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işten çıkarıldığını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında patron tarafından işten çıkarılmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işten çıkarılmak ve ağlamak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yakının işten çıkarıldığını görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir