AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının işten çıkarıldığını görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işten çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Kahve falında arkadaşlarının işten çıkarıldığını görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işten çıkarıldığını görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın işten çıkarıldığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının işten çıkarılmasını görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin işten çıkarıldığını görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işten çıkarıldığı için ağlamak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir