AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin ev aldığını görmek

Kahve falında eşinin ev aldığını görmek

Kahve falında eşinin ev aldığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına delalettir.

Kahve falında eşinin ev aldığını gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Kahve falında eşinin ev aldığını görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine yorulur.

Kahve falında eş tarafından aldatılmak bazı başka desteklere kavuşacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında eşini aldattığını görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin aldattığını duymak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini aldatan kadın görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet eder.

Kahve falında eşin tarafindan aldatildiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalettir.

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, mesleğine dört elle sarılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir