AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin denize düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin denize düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin denize düştüğünü görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Kahve falında eşinin denize düştüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin camdan düştüğünü görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin dişinin düştüğünü görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işarettir.

Kahve falında eşinin kuyuya düştüğünü görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin hapse düştüğünü görmek insanlara yardım edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin merdivenden düştüğünü görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin çukura düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir