AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini saç traşı olmuş görmek

Kahve falında eşini saç traşı olmuş görmek

Kahve falında eşini saç traşı olmuş görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, güzel günler geçireceğine, artık rahat bir nefes alacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini saç traşı olmuş gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Kahve falında eşinin saçının döküldüğünü görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında eşinin saçını yıkadığını görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işarettir.

Kahve falında eşini sarı saçlı görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçının uzadığını görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin saçını beyazlamış görmek kötü halin son bulacağına, hem de zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, dinde tartışmaya delalettir.

Kahve falında eşinin saçını çekmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını uzun görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir