AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçını uzun görmek

Kahve falında eşinin saçını uzun görmek

Kahve falında eşinin saçını uzun görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını uzun gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında eşini uzun saçlı görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin saçını uzun görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eşini uzun boylu görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kesmek istediği evde oturacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasını saçını uzun görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalettir.

Kahve falında saçı uzun ve siyah görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret eder.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir