AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini oynarken görmek

Kahve falında kendini oynarken görmek

Kahve falında kendini oynarken görmek maddi anlamda zarar edeceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini oynarken gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, maddi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında babayı oynarken görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında oynayan insanlar görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini futbol oynarken görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında gözünün oyulduğunu görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz oğlakla oynarken görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında oynayan erkek görmek büyük sorunlar yaşayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında diş oynamasını görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir