AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini iyi görmek

Kahve falında eşini iyi görmek

Kahve falında eşini iyi görmek maddi gücünü kaybedeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntıların artacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, mutluluğa ve neşeye, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eşini iyi gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Kahve falında eşini iyi görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında insanları iyileştirmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında iyi huylu köpek görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavın iyi geçtiğini görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında iyi giymek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda iyi not almak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü iyi görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında iyi dost görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir