AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü iyi görmek

Kahve falında ölüyü iyi görmek

Kahve falında ölüyü iyi görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü iyi gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında ölü birinin iyileştiğini görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü iyi görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ters giden durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün iyi olduğunu görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü çok iyi görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, uygulayacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini iyi görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü iyileştirmek sorunların çabucak halledileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında en iyi dostunu görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında iyilerden birini görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir