AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi dost görmek

Kahve falında iyi dost görmek

Kahve falında iyi dost görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sorunlarının sona ereceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iyi dost gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında iyi dost görmek yorulacağına, geçmişi unutup geleceğine inanılır.

Kahve falında en iyi dostunu görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kimseyle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında en yakın dostunu görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş dostunu görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Kahve falında hayvanlarla dost olmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir dost görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında uzaktaki dostu görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında aile dostunu görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir