AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini hacca giderken görmek

Kahve falında eşini hacca giderken görmek

Kahve falında eşini hacca giderken görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, ikinci bir şans vereceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında eşini hacca giderken gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Kahve falında eşini hacca giderken görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasını hacca giderken görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, borçların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi hacca giderken görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Kahve falında annemi hacca giderken görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasını hacca giderken görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını hacca giderken görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu hacca giderken görmek bereketli günler geçirileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınını hacca giderken görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir