AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını hacca giderken görmek

Kahve falında arkadaşını hacca giderken görmek

Kahve falında arkadaşını hacca giderken görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını hacca giderken gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Kahve falında arkadaşını hacca giderken görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı hacca giderken görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında hacca giderken uçağı kaçırmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini hacca giderken görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu hacca giderken görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babasını hacca giderken görmek gülen yüzünün solacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında kocasını hacca giderken görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Kahve falında anneyi hacca giderken görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir