AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini bırakmak

Kahve falında eşini bırakmak

Kahve falında eşini bırakmak varını yoğunu kaybedeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ağır günler geçireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine yorulur.

Kahve falında eşini bırakmak gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Kahve falında eşini bırakmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, gözyaşının kuruyacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu serbest bırakmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı bırakmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iz bırakmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın elini bırakmak huzur ve mutluluk bulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu bırakmak doğru kararların alınacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında namaz bırakmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında gaz bırakmak zor durumda bırakacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir