AnaSayfa / Genel / Kahve falında iz bırakmak

Kahve falında iz bırakmak

Kahve falında iz bırakmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kendi işine sahip olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında iz bırakmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Kahve falında ayak izi bırakmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında iz bırakmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında ayı serbest bırakmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında cuma namazını yarıda bırakmak tartışma yaşayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kuşu serbest bırakmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Kahve falında mezara çiçek bırakmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkları suya bırakmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ileriye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini hamile bırakmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir