AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu bırakmak

Kahve falında çocuğunu bırakmak

Kahve falında çocuğunu bırakmak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu bırakmak gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında çocuğunu bırakmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işi yarım bırakmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, bir uzmana başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını bırakmak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yarı yolda bırakmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında işi bırakmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeyi açık bırakmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayı serbest bırakmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, kendini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında namaz bırakmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir