AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu askere yollamak

Kahve falında çocuğunu askere yollamak

Kahve falında çocuğunu askere yollamak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu askere yollamak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında çocuğunu askere yollamak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında asker yollamak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini askere yollamak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu askere yollamak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi askere yollamak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak rızkın çoğalacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini askere yollamak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işarettir.

Kahve falında askere yollamak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir