AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpenin eşini kaybetmek

Kahve falında küpenin eşini kaybetmek

Kahve falında küpenin eşini kaybetmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında küpenin eşini kaybetmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Kahve falında küpenin eşini kaybetmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpe kaybedip bulmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında küpe arkasını kaybetmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında küpe kaybedip bulmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek küpe kaybetmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpesini kaybetmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta küpe kaybetmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalettir.

Kahve falında küpeyi kaybetmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir