AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi tarafından öpülmek

Kahve falında eşi tarafından öpülmek

Kahve falında eşi tarafından öpülmek evin kasasına giren gelirin artacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Kahve falında eşi tarafından kandırılmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eş tarafından öpülmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından sevilmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından dövülmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulur.

Kahve falında eş tarafından aldatıldığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalettir.

Kahve falında eşi tarafından kıskanılmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında eşin tarafından aldatılmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşi tarafından öpülmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir