Kahve falında eşi tarafından dövülmek

Kahve falında eşi tarafından dövülmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işarettir.

Kahve falında eşi tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Kahve falında eş tarafından aldatılmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eşi tarafından ısırılmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından kıskanılmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek her açıdan farklılıklar olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından aldatıldığını duymak dileklerinin yerine geleceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından sevilmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulur.

Kahve falında eşi tarafından öldürüldüğünü görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında eşi tarafından öpülmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir