Kahve falında eşi tarafından kandırılmak

Kahve falında eşi tarafından kandırılmak kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından kandırılmak gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında eşi tarafından kandırılmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından kandırılmak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından kandırılmak onları koruyup kollayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgili tarafından kandırılmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından kandırılmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, isteklerin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşini kandırmak fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Kahve falında dolandırılmak kandırılmak kazalara ve belalara yakın duracağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kandırmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir