Kahve falında eş tarafından öpülmek

Kahve falında eş tarafından öpülmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, bir uzmana başvurulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında eş tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızı, anlaşmalarınızı veya yaşam standartlarınızı geliştirmenizi sağlayabilecek her şeyi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü gününden de geri duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşin tarafından aldatılmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşi tarafından terk edilmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından korkutulmak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eş tarafından aldatılmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında eşi tarafından öpüldüğünü görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşi tarafından kıskanılmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında eşi tarafından öldürülmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir