AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi tarafından öldürüldüğünü görmek

Kahve falında eşi tarafından öldürüldüğünü görmek

Kahve falında eşi tarafından öldürüldüğünü görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında eşi tarafından öldürüldüğünü görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eşi tarafından öldürülmek tüm kederinin uçup gideceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eş tarafından terk edilmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında eş tarafından aldatıldığını görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eşi tarafından aldatıldığını görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından vurulmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında eşi tarafından öpülmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eşin tarafından aldatılmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir