AnaSayfa / Genel / Kahve falında eş tarafından terk edilmek

Kahve falında eş tarafından terk edilmek

Kahve falında eş tarafından terk edilmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında eş tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında eş tarafından terk edilmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet eder.

Kahve falında eşi tarafından terk edilmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edildiğini görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından terk edilmek başarılarının tadına varacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edilmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne tarafından terk edilmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir