AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıpa görmek

Kahve falında sıpa görmek

Kahve falında sıpa görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, en tepkedeki kimse olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulur.

Kahve falında sıpa gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Kahve falında eşek ve sıpa görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıpa görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sıpa sevmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında sıpa kesmek rızık eksikliği yaşayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek sıpa görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek ve sıpasını görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıpalar görmek insanları kandıracağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıpalı eşek görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, iftiraya uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir