AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyyare böceği görmek

Kahve falında teyyare böceği görmek

Kahve falında teyyare böceği görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, en pahalı evlerde oturacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında teyyare böceği gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında teyyare böceği görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında tetanoz aşısı görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, zamanının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın teptiğini görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında teyz görmek hayallerin yarıda kalacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teoman görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tetanoz olduğunu görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyyare görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında eşek tepmesi görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir